Spaferie MED børnene

Spa-hoteller er lig med nydelse, velvære og forkælelse på højeste niveau. I stille og rolige omgivelser. Noget, der oftest ikke kan forbindes med at tage børneflokken med. Men sådan står det ikke til på Falkenberg Strandbad, der hele sommerhøjsæsonen tilbyder et væld af aktiviteter, så de mindste også er underholdt, og afslapning og velvære stadig er i højsædet – for hele familien.

Strand, spa og samvær
Falkenberg Strandbad er ikke kun et luksuriøst spa-hotel med alle dertilhørende faciliteter. Hotellet ligger direkte på stranden med brusende hav og strandmole og er derfor en oplagt mulighed for at nyde den smukke Skrea Strand i sommermånederne. Lige ud til Kattegat kan man nyde de skønne omgivelser, lege i vandkanten eller opleve nogle af hotellets mange aktiviteter, der tæller sommersjov for både store og små.

Voksen- og børnevenligt
Som gæst på hotellet får man automatisk gratis adgang til den store og børnevenlige svømmehal, der ligger lige ved siden af hotellet. Svømmehallen er udstyret med et 50-meters saltvandsbassin med otte baner og en temperatur på 25 grader, hvor der både er plads til leg og motionssvømning. Her er en udfordrende klatrevæg for de vovemodige, vandvolleyball for de friske og masser af legeredskaber for de legesyge. Desuden byder svømmehallen på et aktivitetsbassin med sænkbar bund og en temperatur på 34 grader og sauna og jacuzzi til efterfølgende afslapning. De allermindste kan tilmed få svømmeundervisning.

Når dagens aktiviteter er overstået, kan man nyde både god stemning og mad i hotellets sommerrestaurant Bistro Mer, hvor både lokale og gæster kommer for at mødes. Internationale og svenske kunstnere byder på live-optrædener og stand-up-aftener til at krydre den hyggelige stemning og gourmetmåltidet.

Ferieperlen, du ikke skal flyve til
Sol og strand og afslappende omgivelser kan være svært at finde, og den helt rette feriefølelse kræver næsten også, at man krydser landegrænser – men det kan være en dyr affære. Falkenberg Strandbad ligger kun 2,5 timers kørsel i bil fra København, en smule syd for Göteborg. Det er en svensk ferieoase kun et stenkast fra den danske hverdag, hvor natur, oplevelser og stemning går hånd i hånd – for hele familien.

Det sker bl.a. på Falkenberg Strandbad denne sommersæson

  1. Live After Beach Band hver fredag og lørdag 15:00-17:00
  2. Live band hver aften i Restaurant Famille fra kl. 20.00
  3. Børnerum med personale åbent hver dag fra morgen til aften

 

Læs mere om Falkenbergs mange sommertilbud og -aktiviteter her.