Lynhurtige kanelsnegle

Opskriften på hurtige - og vildt lækre kanelsnegle. Super nemme at lave!

Det skal du bruge:
6 spsk vand
50 g gær
3 dl. mælk
ca. 5-6 dl. mel
1 tsk. salt
3 spsk. sukker
50 smør
1 tsk kardemomme som evt. kan udelades
Muffinforme - gerne store
1 æg

Til smørelse:
Smør, sukker og stødt kanel (kan udelades) blandes/æltes sammen.

Sådan gør du:
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Stil dejen til hævning under et viskestykke i ca. 25 minutter. Tænd ovnen på 225 grader.

Rul dejen ud til en aflang firkant. Fordel smørelse på, - helt ud til kanterne - og rul dejen sammen til en roulade. Skær den ud i ca. 2 cm. tykke skiver og læg dem enkeltvis i muffin-formene.
Pensl med pisket æg.
Bag dem i ovnen til de er helt gyldne og sprøde.

Skal det være ekstra festligt, er det et hit med en klat glasur.