familie uden kemi

Få gode råd til, hvordan du og din familie navigerer rundt i junglen af bl.a. parabener, phtalater, kemikalier og E-numre - og få tips til et renere og sundere liv.

Når man stifter familie begynder mange at tænke ekstra meget over, hvordan de kan reducere kemikalier og tilsætningsstoffer i hverdagen. Men da vi er omgivet af mange produkter med tvivlsomme og uigennemskuelige ingredienslister, kan det være utrolig svært at overskue, hvordan man nemmest nedbringer kemien i hverdagen. For hvad dækker de mange betegnelser over? Hvor farlige er de egentlig? Hvordan undgår man dem? Og hvor finder man de gode alternativer?

I Familie uden kemi - guide til en sundere hverdag er der hjælp at hente for den travle familie, bedste-forældre og alle andre, som ønsker at få en hverdag med mindre kemi. Bogen tager fat på pleje-produkter, tekstiler, legetøj, kost og indeklima, og indeholder fagligt velunderbyggende informa-tioner og mange praktiske og konkrete råd til, hvordan man nedsætte mængderne af kemikalier og tilsætningsstoffer i hverdagen.

Mere om: