Tag med på Økologisk Høstmarked

Alle er inviteret til at se, røre, lugte og smage på økologien, når der landet over bliver holdt Økologisk Høstmarked i weekenden.

Få bragt alle sanser i spil, når øko-landmænd over hele Danmark inviterer til Økologisk Høstmarked i weekenden d. 1. - 2. september.


Her kan I sammen tilbringe en sjov og lærerig dag og være med til at fejre høsten af sommerens avl og afgrøder. I kan stille spørgsmål og få svar fra dem, der kender økologien bedst – nemlig de økologiske landmænd. Og I kan både se, røre, lugte og smage på økologien og opleve kvaliteten og mangfoldigheden af de økologiske fødevarer. 

For både store og små


Følg øko-madens rejse hele vejen fra jord til bord - fra de friske råvarer til det færdige, veltillavede økologiske måltid - når lokale kokke rykker ind på flere gårde og laver lækre retter med gårdens egne varer.

Kom og hils på de søde øko-kalve og grise med krølle på halen, vær med til at plukke økologiske æbler eller trække øko-gulerødder op af jorden. Spring rundt i halmen, følg landmanden på markvandring eller gå på opdagelse i gårdbutikken. Der er masser af oplevelser for både store og små.

Økologisk Høstmarked er hele den økologiske branches fælles høstmarked, som arrangeres af Økologisk Landsforening sammen med de økologiske landmænd. Med markdrift, kødkvæg, mælkeproduktion, frugt og grønt, får, geder og mange andre dyr er høstmarkedet et vindue til Danmarks økologiske spisekammer.

Find et Økologisk Høstmarked i nærheden og se mere om, hvad der sker på de enkelte gårde på www.høstmarked.dk. Aktiviteterne varierer fra gård til gård.