Test: GoBabyGo sokker

“Der går da ikke mange dage, før han kravler!” 

 

Sådan lød det fra flere i vores omgangskreds, når Bastian stod og rokkede frem og tilbage på alle fire. Det blev godt nok til mere end bare nogle dage, men i processen fra strutten med numsen til kravlen har jeg ofte iført ham skridsikre benklæder fra GoBabyGo. Her får I mine erfaringer:

 

 

Dutterne

Strømpebukser, leggins, knæbeskyttere og sokker er udstyret med gummidutter på henholdsvis tæer, fodsåler og knæ. De er gode, da de har sørget for, at Bastian ikke er skøjtet rundt på vores trægulv i sine mange forsøg på at komme rundt. Dog spænder størrelserne lidt bredt, og jeg har ved brug af strømpebukser og leggins skullet rykke på stoffet undervejs, for at de skridsikre dutter blev på deres plads ved knæet.

 

Rent kravleteknisk synes jeg ikke, de har haft nogen effekt. Men nu har jeg jo også en søn, der ikke kravler med sine knæ. 

 

Kvaliteten

Strømpebukser og leggins bruger vi flittigt som almindelige bukser. Stoffet er i en behagelig bomuldskvalitet med stræk, og da de sidder til, bevæger han sig langt bedre end i et par løse bukser med overskydende stof. Og hvem kan stå for blenumse og basselår i sådan et par?

Herudover er GoBabyGo oeko-tex certificeret og altså testet for sundhedsskadelige stoffer. Det kan vi li’.

 

Har man glatte gulve, giver GoBabyGo rigtig god mening. Har man ikke, vil de formentlig ikke gøre den store forskel. Men om ikke andet kan produkterne bruges som almindelig beklædning. Det gør de godt.

 

Katrine Nielsen

Katrine Nielsen er journalist, blogger og mor til lille Bastian.

Katrine tester løbende produkter og skriver personlige anmeldelser til Barneguidens læsere, når hun altså ikke bager og laver mad og sørger for lækkerier til alle os andre på sin blog Katten & Sækken.