Ser jeg tyk ud i den her mave?

Graviditetstestens to streger varsler uden tvivl forandringer. Både for vores liv og eksistens, men i høj grad også for vores krop. Tanken om bækkenløsning, strækmærker og “lår i skoene” kan få de fleste gravide til at panikke. For får man nogensinde sin krop tilbage, når baby har meldt sin ankomst?

“Ser jeg tyk ud i den her mave?” af Marie Steenberger er en glimrende guide til at imødekomme graviditeten og alt, hvad der dertil hører. Som ernæringsekspert og mor til to deler hun ud af personlige erfaringer, og bogen indeholder konkrete tips og råd til, hvordan man håndterer de mange skavanker, graviditeten kan medføre:

Hvordan mindsker man risikoen for strækmærker?
Kan man egentlig komme kvalmen til livs?
Og hvad er godt at spise i de forskellige trimestre, så både mor og baby får den næring, de har brug for?

Marie Steenberger tog selv 20 kg på, da hun ventede begge sine børn. Hun kom også tilbage til sin normalvægt. I bogen her guider hun uden løftet pegefinger dig tilbage til din. Graviditeten er noget helt særligt, og bekymringer om mad og vægt behøver altså ikke overskygge den store glæde ved at vente et barn.

“Ser jeg tyk ud i den her mave?” kunne meget vel blive din allerbedste ven i jagten på en god, sund og afslappet graviditet.
 

Katrine Nielsen

Katrine Nielsen er journalist, blogger og mor til lille Bastian.

Katrine tester løbende produkter og skriver personlige anmeldelser til Barneguidens læsere, når hun altså ikke bager og laver mad og sørger for lækkerier til alle os andre på sin blog Katten & Sækken.