Fejlmeddelelse

Notice: Trying to get property of non-object i _kiddie_goodie_show() (linje 55 af /var/www/kaffe-eksperten.dk/barneguiden.dk/sites/all/modules/custom/kiddie_goodie/kiddie_goodie.module).

Lav selv fastelavn kostumer

Hvis I endnu ikke har styr på udklædningen til fastelavn, så får du her to ideer til, hvordan I nemt og billigt kan kreere et sjovt og helt unikt kostume.

Lille grå mus

Du skal bruge Hårbøjle, sort karton, hæftemaskine, børnesminke eller evt. eyeliner, 2 m. torv, sort t-shirt

Klip to ruderformede stykker karton, fold på midten og klips dem fast rundt om hårbøjlen.
Farv næsen sort og tegn fine lange knurhår fra næsen ud på kinderne. Er det en pigekat, kan man evt. farve øjenlåg og tegne lange øjenvipper fra øverste kant af øjenlåget og opefter.
Klæd barnet i sort tøj. Skal der en flyverdragt under, må kan man evt. trække en voksen t-shirt udover dragten.

Og husk halen! Du skal bruge et par meter sort torv til halen. Har du ikke lige torv liggende, kan du evt. klippe en lang plastiksnor ud af en sort affaldspose.
Samme fremgangsmåde kan også bruges hvis barnet ønsker at være udklædt som mus. Her skal der bruges grå karton og øerne må gerne være større og mere runde end de spidse katteører. Og så skal t-shirt og hale naturligvis være grå i stedet for sort.

 

Rumvæsen, robot eller terning
Du skal bruge: En stor, gerne aflang, papkasse, hvid eller grå maling, hårbøjle, ståltråd, folie

Med en god papkasse, en hårbøjle og ståltråd kan I lave et flot rumvæsen, en sjov robot eller en sej mobiltelefon. Lav huller i papkassen til hoved og arme, mal kassen hvid eller klæb hvid papir på kassens sider.
Sno ståltråd om hårbøjlen og lav lange antenner. Beklæd antennerne med folie. Barnet kan evt. dekorere kassen med flotte knapper og metre – og naturligvis en flot skærm hvis man vil være udklædt som mobiltelefon.
Er papkassen nogenlunde kvadratisk, kan den beklædes med sorte prikker så det ligner en stor terning.