4 hyggelige påskeaktiviteter i byen

Tag børnene med i byen i Påsken. Her er 4 forslag, - 3 af dem er helt gratis!

1 - DESIGNMUSEUM DANMARK
I museets familieværksted er der gjort klar til, at børn og voksne kan designe deres eget påskeæg med inspiration fra forskellige stilregninger. Det sker d.9, 11, og 16 april kl. 13-16. Værkstedet er gratis og kræver ingen tilmelding. 

Desuden kan det yngste publikum udforske udstillingerne med museets Design to Go-kort - Designguiden der er fuld af sjove opgaver, historier og billeder.

Se mere på Designmuseum.dk

 

2 - URBAN GARDENING PÅ FISKETORVET
Urban Gardening bliver et større og større fænomen i Danmark og hvorfor ikek inddrage børnene i dyrkelse af det grønne bybillede? Fra den 3.-12.april inviterer Fisketorvet til workshops for børn, hvor der laves ting til forårets altan og køkkenhave. 
Udover workshops for børn, vil der være masser af inspiration til at få byens flotteste altan samt mulighed for at købe planter, krukker og interiør, der passer til den lille by-altan.

Besøg Urban Gardening på Fisketorvet på Plan 1. Workshops hver dag 3.-12. april i hele Fisketorvets åbningstid.

 

3 - PÅSKEHYGGE OMGIVET AF SYV MILLIONER LITER VAND


Den Blå Planet holder påske som ingen andre steder. Lav dit helt eget "gællebrev", oplev havodderne blive aktiveret med påskeæg og gå selv på æggejagt blandt blæksprutter og hajer. 

Påsken på Den Blå Planet i dagene 8.-17. april 2017.

 

4 - PÅSKE PÅ NATURHISTORISK MUSEUM I ÅRHUS


Ægget er hovedingrediensen i påskeferien på Naturhistorisk Museum Aarhus. Æg findes i talrige farver og former og kommer fra dyr i alle slags størrelser lige fra krokodiller til høns. Vi kigger nærmere på de mange dyr, der lægger æg - og du kan især komme tæt på fugle og fugleæg. Kom på æggejagt, farv påskeæg, kig på fugleredder, byg fuglekasser eller vær med, når vi undersøger indersiden af en gnu.

Aktiviteter:

  1. Æggejagt - find æggene i udstillingen - hver dag kl. 10-16
  2. Byg en fuglekasse - lørdag 8. april kl. 10-16
  3. Se en gnu indvendig - mandag 10. april - onsdag 12. april kl. 11-14
  4. Farv dit eget æg - torsdag 13. april - mandag 17. april kl. 11-15
  5. Pandekagemanden - hver dag kl. 10-16

Alle aktiviteter på nær pandekagemanden er gratis, når entréen til museet er betalt. Børn og unge under 18 år har gratis adgang.