Tjek ind på Hotel Transylvania

Transsylvanien er bedst kendt for sine blodtørstige vampyrer og hylende ulve. Mange tror da også, at det sagnomspundne område er fiktivt, men Transsylvanien er ægte nok og en vigtig historisk region i Rumænien.

Hvis du i denne Halloween-tid har mod på et besøg i det gådefulde Transsylvanien, så tag familien med og besøg Draculas overdådige hotel, Hotel Transylvania. Hotellet er normalt kun for monstre og deres familier og er beregnet til, at de i rolige omgivelser kan få fred og ro for de mennesker, der altid er på jagt efter dem. 
Men hvis du lover at lade de stakkels monstre være i fred, har Hotel Transylvania nu – i anledning af filmpræmieren på ’Hotel Transylvania 2’ - åbnet op for, at du via bookingportalen Hotels.com kan booke et værelse på det luksuriøse hotel, så du og din familie kan få en monsterfed ferie blandt mumier, varulve og vampyrer.

Se flere billeder fra hotellet og book et værelse her.

Vind en rejse til Los Angeles
I anledningen af premieren på Hotel Transylvania udlover Hotels.com i samarbejde med Sony Pictures Animation en rejse for fire personer til Los Angeles, inklusive flyrejser, tre overnatninger på et hotel og en rundvisning på Sony Pictures Animation. Deltag i konkurrencen her