Søde sprøde spøgelser

Skal det være rigtig uhyggeligt-hyggeligt, kan du byde dine Halloweengæster på søde, sprøde spøgelser.

Marengs-spøgelser
(20 stk.)

• 3 æggehvider (past.)
• 225 g sukker
• 100 g Odense Hvid Chokolade
• 200 g Odense Ren Rå Marcipan
• Små sølvkugler

Pisk æggehviderne luftige og stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes,
og pisk til marengsen er sej. Hak chokoladen og vend den i marengsblandingen.
Skær marcipanen i 20 skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Fyld marengsen i en plastpose og klip et hjørne af eller brug en sprøjtepose. Sprøjt marengsen ud på marcipanen som en spiral, der bliver tyndere. Sæt 2 sølvkugler på som øjne.

Bag spøgelserne ved 120° C i ca. 45 min. Lad dem køle af 5 min. inden de flyttes.

Tip: Op til 1 uges holdbarhed i kagedåse