Inviter til pyjamasparty!

Hop i natkjolerne, og lav en playliste, der kun kan gøre jer i festhumør, så der kan hoppes og danses. Lav en pyjamasparty-drik med festsugerør og frosne bær og opvart pigerne med menuen nederst på siden. Det bliver et hit og super hyggeligt!

Idéen er fra bogen "Venindekogebogen", som er fyldt med masser af tips til venindehygge og sjov + lækre opskrifter. Der findes også sjove spil og test i bogen, der kan være sjov at tage sammen. Måske lærer I noget nyt om hinanden.

PYJAMAS PARTY MENU 

Toast 
4 skiver godt brød
4 skiver god skinke/kalkun/kylling, eller hvad du elsker
Ca. 100 g revet ost eller ost i skiver 

Kom kød og ost imellem to stykker brød. Kom det i en toaster i fem minutter eller på en mellemvarm pande i ca. fire minutter på hver side. Du kan også bruge ovnen, der skal forvarmes på 200 grader, og brødet skal have cirka syv minutter.

Mariekiks med skumfiduser
En lækker og virkelig simpel og nem dessert. Pas på fingrene, når du laver de varme skumfiduser, for varmt sukker er noget af det værste at få på fingrene. 

4 store skumfiduser 
8 digestives 

Varm en ’slip let’-pande op til middelhøj varme, og kom skumfiduserne på. Pres dem lidt ned med bagsiden af en ske. De skal have ca. 30-60 sekunder på hver side, til 
de er varme og dejligt brune/sprøde.

Anret: Når skumfiduserne ikke er sindssygt varme – og til at røre ved - kommer du en skumfidus imellem to kiks og nyder!