Få luft i familiens økonomi

Det er dyrt at have børn og familie. Siger man i hvert fald. Men sådan behøver det ikke at være. Der er nemlig masser af måder, hvor man som familie kan spare tusindvis af kroner hvert år, uden at det føles som et tab i hverdagen. Det behøver ikke at være surt arbejde at undgå røde tal på kontoen. Med disse 3 råd er I allerede godt på vej.

 1. Betal regningerne til tiden
  Et rigtig godt sted at spare et par håndøre hver måned er ved at betale familiens regninger til tiden og derved undgå rykkergebyrer. Det er ærgerlige penge at skulle betale, som kunne være brugt på noget sjovt.
  Tilmeld så mange regninger som mulig til betalingsservice, så de ikke bliver glemt i bunken med breve og reklamer. Det er også en god idé at hente en app til din netbank, så du hurtigt og let kan betale regninger med din smartphone.  
   
 2. Gennemgå familens lån
  En af de helt store poster i familiens budget er som regel lån af penge til bolig og bil. Aligevel er det ikke mange børnefamilier, der prioriterer at gå deres lån efter i sømmene. Men det er faktisk en god idé at gøre.
  Der er rigtig mange penge at spare ved at undgå dyre lån, og der er heldigvis hjælp at hente til hurtigt at få overblik over de forskellige muligheder. Uafhængige låneservices giver en hurtig og god gennemgang af, hvor det bedst kan betale sig at have bank. Lån penge til familien online uden hovedpine og besvær.
   
 3. Læg et husholdningsbudget
  Hører du til dem, der ikke har fået det gjort, så kan man flere steder online få starthjælp til at lægge familiens budget. Her gøres det hurtigt, og det er nemt at få et overblik over familiens udgifter uden at skulle have en eksamen i revision.  

 

Freelanceskribent Rasmus S. Knudsen

Rasmus Knudsen arbejder med kommercielle partnere, hvilket betyder, at der kan være affiliate links eller native content i artiklerne. Familieguidens redaktion går meget op i, at indeholdet af artiklerne giver vores læsere den samme læseværdi, som de øvrige artikler på siden. Brandprofilen har ingen indflydelse på vores øvrige redaktionelle arbejde.