trygge børn

Titel: Trygge børn - En bog om at være forældre
Forfattere: Jorunn Hansson og Christina Oscarsson
Sideantal: 255
Forlag: Schønberg


Bogen kan bestilles her >>

Tryghed er noget vi alle ønsker for vores børn. Men hvad kan vi gøre for at give børnene en god barndom? Og hvordan skaber vi tryghed i hverdagen og giver vores børn et godt selvværd, så de bliver rustet til at møde livets udfordringer?
Med bogen "Trygge Børn" får forældre til børn i alderen 0-12 år svar på spørgsmål omkring emner som selvværd, selvtillid, skolegang, sundhed, søvn, stress, spisevaner, skilsmisse og søskenderelationer.
Bogens eksperter løfter ikke pegefingeren, men giver jordnære bud på, hvordan vi i alle hverdagens situationer hjælper vores børn med at udvikle sig til trygge og harmoniske mennesker med et godt selvværd. Der gives mange praktiske eksempler, og hvert kapitel kan læses for sig i valgfri rækkefølge.
Bogen er baseret på en omfattende undersøgelse blandt 200 småbørnsforældre, samt kommentarer og indlæg fra førende eksperter på området, herunder de to medgrundlæggere af Kempler Instituttet - familieterapeuterne og forfatterne Jesper Juul (Dit kompetente barn, Schønberg) og Mogens A. Lund (Tid til familien, Schønberg).

Om forfatterne
Jorunn Hansson, civiløkonom, har de sidste 15 år arbejdet som forelæser og i ledende stillinger. Christina Oscarsson, cand. phil. i virksomhedsøkonomi, har været forelæser og markedsføringskonsulent. Bogen indeholder desuden bidrag af: Bent Hougaard (Curling-forældre & service-børn, Hougaards Forlag), Bodil Jönsson (Ti tanker om tid, Rosinante), Ylva Elnneby (Om børn og stress, Hans Reitzel), Karin Nyman, datter af Astrid Lindgren.