Nyt babylegetøj fra Skip Hop

Den populære New York baserede virksomhed Skip Hop tager nu et skridt videre og lancerer en helt ny kollektion af plastlegetøj til de allermindste, hvor produkterne er fremstillet med fokus på at udvikle barnets finmotoriske og sensoriske evner. I Explore & More hedder kollektionen og der findes flere forskellige søde figurer, der fremmer barnets udvikling. Med masser at kigge på, føle på og
lytte til.



1. Click Clack Pindsvin kan vrides, vendes og bides i. Inden i pindsvinet er der et skjult spejl, som barnet kan opdage. Flere forskellige materialer, bløde bideringe og en farveglad perleranke fremmer det lille barns finmotoriske og sensoriske udvikling.
Anbef. pris: 149 kr.

2. Telefon Uglen spiller musik og laver en masse spændende lyde. Der er meget at opdage; vinger, der lyser, mange knapper at trykke på og melodier at lytte til.
Anbef. pris: 179 kr.

3. Skip Hops rullerangler med de velkendte dyreansigter inviterer til leg. Den bløde gummikrop har mange huller, der gør den let at holde om og udvikler barnets fingerfærdighed. Rulleranglen elsker at blive rullet, rystet og vippet. De bløde bideringe og bevægelige perler indbyder til endnu mere udforskning.
Anbef. pris: 139 DKK

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
For at forhindre spam.