Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; magazine_images_magazinelayout has a deprecated constructor in /var/www/kaffe-eksperten.dk/barneguiden.dk/sites/all/modules/custom/magazine_images/magazine_layout_magazinelayout.class.php on line 205
Unikt bæredygtigt legetøj | Familieguiden

Unikt bæredygtigt legetøj

Advertorial

PlanToys er utroligt lækkert legetøj, der er produceret i absolut bedste bæredygtige kvalitet med underholdningsværdien helt i top - så der er ikke noget at sige til, at legetøjet er så anmelderrost som det er.
Bl.a. har deres unikke vandlegetøjsserie høstet store testroser, som det første og eneste trælegetøj, der tåler leg i vand. 

 
PlanToys historien startede for mere end 30 år siden, hvor virksomheden lige siden har arbejdet dedikeret og vedholdende på at udvikle produkter og aktiviteter, der kan bidrage positivt til vores jord.  

Bæredygtig leg udgør det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. Vores børn vil vokse op med større viden og forståelse for, at respektere og bevare naturen ubeskadiget til fremtidige generationer og med en tro på en bedre verden. PlanToys har opnået anerkendelse i hele verden og har udbredt filosofien om naturlig æstetisk kvalitet i trælegetøj.

 

pinthis
pinthis

Vandlegetøjet i træ har høstet mange testroser!
 

PlanToys byder på forskellige serier af legetøj lige fra babylegetøj til aktivitetslegetøj og vandlegetøj. Du kan se deres fine fine udvalg på Plantoys.dk og finde forhandlere i nærheden af dig eller på nettet.  

PSST!  Husk at holde øje ned Plantoys produkter i vores julekalender.