Make 2 Play

Nyt og innovativt legetøjskoncept i Danmark. Med Make 2 Play skal du skal du bygge dit eget legetøj, før du kan lege med det.

Mange forældre kender til, at i takt med deres børn bliver ældre, bliver de mere og mere optaget af deres tablets og telefoner. Samtidig erfarer mange forældre, at udvalget af aldersrelevant legetøj bliver mindre og mindre, jo ældre barnet er. Den oplevelse havde det portugisiske ægtepar Paula og Luis i hvert fald, og det fik dem i gang med at designe legetøj henvendt til større børn.Inspirationen hentede de hos deres egen søn, der i dag er 13 år gammel. Alt legetøj er af samme årsag udviklet i tæt samarbejde med ham og en række andre børn, de trækker på, hver gang de udvikler nye designs.

Hos Make2Play finder du alt fra en pladespiller, du skal bygge fra bunden, over en morsemaskine du skal samle til en megafon, som du efter at have samlet kan få til flere skægge ting. Med alle samlesæt følger en lille bog, der fortæller en masse om det legetøjet har fokus på – for eksempel om lyd i forhold til pladespilleren. Det er altid en god idé at bygge og lege sammen med en voksen.De fleste sæt er kendetegnet ved, der mangler lidt af det, barnet skal bruge for at få succes – noget de skal ud og finde og teste af. Det kan være alt fra blødt materiale til nålen til pladespilleren til en plastikflaske til byg-selv-støvsugeren.

Forhanlder: Andemors-Verden.dk eller +45 70 203 201
Mere om: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
For at forhindre spam.