LCHF Rundstykker med birkes

Rundstykker til morgenbordet - her i skøn LCHF-version fra Jane Faebers
"LCHF - brød og kager".

Det skal du bruge
6 stk.
4 æg
100 g smør
1 dl revet ost, fx cheddar,
emmentaler eller parmesan
2 dl mandelmel (hjemmelavet)
½ dl kokosfibre
3 spsk loppefrøskaller
1 dl sesamfrø
2 tsk bagepulver
1 tsk salt

DRYS
1-2 spsk blå birkes

Sådan gør du
Pisk æggene godt sammen i en skål – tag en smule
fra til at pensle bollerne med inden bagning. Smelt
herefter smørret ved lav varme og pisk det i æggene.
Bland alle de tørre dele og pisk dem i æggene sammen
med den revne ost. Lad dejen hvile i 5-10 minutter.
Opvarm ovnen til 180 grader. Form seks boller med
våde hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl med lidt sammenpisket æg og drys med
birkes.

Kom bollerne i den varme ovn og bag dem i 20 minutter,
til de er let gyldne.