en kernesund familie

Livsstil uden stress, sukker og kemi. Passer ind i din hverdag og ændrer den for evigt.

Det er den moderne families nye, grønne sundhedsbibel uden løftede pegefingre, askese og afsavn. Bogen har konkrete, appetitlige og overkommelige bud på noget, vi kan gøre ved de livsstilsskavanker, der vælter ind over landets børnefamilier. Med lækre gluten-sukker-mælkefri opskrifter, grøn net-shoppeguide, naturligt hjemmeapotek.

Bogen følger familien Mauritsons system. Familien har levet uden kemi, sukker, larm og junkfood i flere år. Den ældste søn blev inspirationen til den rene livsstil, som familien nu brænder for at give videre. Han kom ud af autisme, fordøjelsesproblemer og specialinstitution med sund, kemifri mad og masser af motion.

Denne bog er en guldgrube af informationer for alle de forældre, der ikke længere vil ignorere symptomerne på, at moderne livsstil koster på helbredet. Den indeholder simpelthen 1000 tricks til at gøre familien forelsket i et grønt liv uden kemi, sukker, stress og deller.

Her er masser af opskrifter på grønt, lavgluten-mælkefri power morgenmad, sukkerfri mad, madpakker, slik og kager, kost mod hyperaktivitet og autisme, familie-wellness og motion for far, mor og børn.