dine ord og billeder er ikke sikre på google
22. juli 2011

"Det er forkert", skriver Googles danske direktør Peter Friis i en presse-meddelelse. "Selvfølgelig er dine private billeder private. Brugernes billeder og videos er selvfølgelig deres egne og deles kun med dem som de ønsker at dele dem med. Videos kan kun vises på YouTube, hvis man har en konto på Youtube og har uploadet den til den platform. Videos vist på Google+ bliver ikke automatisk vist på Youtube."
Peter Friis forklarer at Google, for flere år siden, har sørget for, at brugerne kan se alle de tjenester og informationer, som de deler med Google - og hvor man kan slette alle informationer.
"Hvis man har fotos i billedprogrammet Picasa, kan man indstille om billederne er offentlige eller private. Kun billeder og albums som man aktivt har bedt om bliver vist i Google+ bliver vist her. Under ens fotos er der faktisk teksten; Album, du ikke har delt, kan stadig kun ses af dig."
Peter Friis oplyser, at der er udviklet et såkaldt "Takeout", hvor man kan downloade alle sine informationer - eller slette alle de informationer, billeder, kontaktinformationer osv. som man ejer fra samtlige Google tjenester.
Google Takeout er lavet af Googles interne Data Liberation Front, der er en uafhængig enhed, hvis formål det er hele tiden at se på og udvikle systemer, der sikrer Googles brugere rettighederne over deres data.
Gå til:










































