Det er de små skridt der tæller

Sæt den ene fod foran den anden, lyder det fra ECCO, der for 16. gang i Danmark byder op til gang i forbindelse med årets ECCO Walkathon. Det er de små skridt, der tæller, når man ønsker sig en mere aktiv livsstil helt fra barnsben. Og ECCO ønsker stadig flere med på trenden. Igen til efteråret kan man derfor gå for sin egen motions skyld, for børns vilkår i SOS Børnebyerne eller til et ECCO Legat til Hjerteforeningens forebyggende initiativer.ECCO Walkathon bygger på, at deltagerne ’går penge ind med fødderne’ på en fastlagt rute på enten seks eller ti kilometer. For hver kilometer deltagerne går, donerer ECCO 7,50 kr. til en god sag. I år kan deltagerne selv vælge, om pengene skal gå til et ECCO Legat til Hjerteforeningens forebyggende aktiviteter eller SOS Børnebyerne i Cambodja og Indonesien.

Siden ECCO Walkathon startede, har 450.000 deltagere ’gået penge ind’ i hele verden. Sammen har de gået, hvad der svarer til 10 gange rundt om kloden og indsamlet 30 millioner kr. til en række velgørende formål. Alene sidste år blev der i Danmark doneret 820.000 kr. For beløbet fik 111 forældreløse eller forladte børn i Semarang i Indonesien et SOS-hjem, en mor og en ny familie med søskende. Resten af pengene gik til ”Rumlekassen” udviklet af Hjerteforeningen. Kasserne indeholder farverige kort med forslag til bevægelsesaktiviteter samt opskrifter til varierede smagsoplevelser for at fremme sunde vaner i dagligdagen.

I år afholdes ECCO Walkathon i henholdsvis København, Kolding og Ålborg i september og oktober. Første arrangement afholdes den 20. september på Kastellet i København, i Ålborg den 10. Oktober og i Koldling den 17. oktober.

Gå for SOS Børnebyerne eller Hjerteforeningen
I år går deltagerne i ECCO Walkathon penge ind til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne i Indonesien og Cambodja.

Ved at gå penge ind til Hjerteforeningen, støtter deltagerne et ECCO forskningslegat, der skal hjælpe til at reducere forekomsten af hjertesygdomme via forebyggende initiativer.

Vælger man at gå penge ind til SOS Børnebyerne, støtter man organisationens arbejde for at give forældreløse og udsatte børn i Cambodja og Indonesien et hjem, en SOS-mor, skolegang samt lægehjælp.

Så saml’ familine, find gåskoene frem, bind snørebåndene og meld dig til ECCO Walkathon 2015 på www.eccowalkathon.com.

Prisen er 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn til og med 12 år.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
For at forhindre spam.