børnenes livretter

Titel: Børnenes livretter
Forfatter: Kirsten Almind
Forlag: Vandkunsten
Bestilling: Online>>

Mad til børn - Hvor svært kan det være?
Hvad skal man byde små børn når de ikke længere ernæres af mors bryst eller af grød- og mosretter?
Det har Kirsten Almind et svar på: Maden skal være enkel og uprætentiøs og så skal den serveres på en overskuelig måde. Ruskomsnusk og ting der bliver rodet sammen i én pærevælling, er ikke vejen til barnets sarte smagsløg. Det ved Kirsten Almind fra mere end 20 års erfaring fra køkkener i børnehaver og vuggestuer.
Hun har markante meninger om kræsenhed, børns oplevelse af smag, rammer for måltidet, relationerne til madmor og mange andre relevante spørgsmål om børn og måltider. Med de mange gennemprøvede opskrifter giver hun konkrete anvisninger på velsmagende, sunde og nemme måltider for børn og deres voksne.

Kirsten Almind har ikke været på jagt efter det sidste skrig fra Paris eller Den Anden Side af Jordkloden, men bringer derimod en række opskrifter der bygger på sæsonens danske råvarer og madtraditioner og et lille, nøje udvalg fra fremmede gryder.
Opskrifterne i Børnenes livretter er så enkle, at selv uøvede forældre vil kunne tilberede sunde og velsmagende retter til deres børn. Med denne bog giver Kirsten Almind sine bedste opskrifter videre til forældre til børn i alderen 1-6 år.