Politisk ukorrekte råd til mødre

Har du nogensinde haft lyst til at smide dit nye, højtelskede babybarn ud ad vinduet? Har du haft lyst til at gemme dig for ungen og bare lige sidde i fred i 2 minutter? Eller kaste barnet til manden med ordene: ”Det er din unge NU”? Eller synes du fra tid til anden, selv om du aldrig kunne finde på at sige det højt, at det kan være bare en lille smule kedeligt at passe en baby? Bare rolig, DU er ikke alene!

Dette er bogen til alle de nye mødre, som bare skal være ”mor”. Der er ingen SUPERmødre her, men tværtimod et frirum fra ”alt det rigtige”. Historierne kommer fra en brutalt ærlig mor, der giver dig en guide med 10 råd, som bestemt ikke er politisk korrekte, men som kan gøre din hverdag lidt nemmere og forhåbentlig en hel del sjovere. Foruden rådene indeholder bogen tossede tegninger, ubrugelige lister samt en hel del sarkasme.

En hyggelig, meget morsom og letlæst bog, der handler om, hvordan man praktisk overlever sin nye hverdag som mor med bare et gran af fornuft og sin personlighed i behold.

Politisk ukorrekte råd til mødre af Mie Møller Storm. Pris kr 129.95, 88 sider. Muusmann Forlag