Monet for børn på Ordrupgaard

Det er første gang nogensinde at så mange Monet-værker har været samlet på én udstilling i Norden - så giv børnene en enestående oplevelse i efterårsferien på Ordrupgaard.

MONETS MAGISKE HAVE

Hver dag i museets åbningstid (mandag lukket).

I efterårsferien kan børn og barnlige sjæle lege sig klogere på en af historiens vigtigste kunstnere i Monets magiske have. Haven er et fantasifuldt oplevelsesunivers for børn og voksne, hvor man har mulighed for at gå i den store kunstners fodspor og opleve alt det som inspirerede ham allermest. 

Tag familien med, og besøg Monets berømte have, hvor man må lege og røre ved alt. Man kan dufte til Monets smukke blomster, løbe over den Japanske bro, hoppe mellem dammens åkander eller svinge sig i havens majestætiske piletræ.

GRATIS BØRNEOMVISNING I MONET


Tirsdag d.18. oktober – fredag d.21. oktober kl.11:30 

Åkander, broer og høstakke - oplev stor kunst i børnehøjde med en række helt særlige børneomvisninger i efterårsferien i Ordrupgaards populære Monet-udstilling.

Lær mere om Monet, og tag med på hans kunstneriske udviklingsrejse. Ordrupgaards omviser fortæller om Monets pasteller, motiver og alle de ting der inspirerede ham til at male nogle af verdens mest berømte malerier.

Det er ganske gratis for børn og voksne at deltage i omvisningen når entré til museet er betalt.