Lamper i børneværelset

Advertorial

Når børneværelset skal indrettes eller opdateres, så er lamper ej at forglemme. For at skabe et værelse med de rette fantasifulde og kreative rammer, så er både farver og figurer helt afgørende. Det kan valget af børnelamper være med til at understrege. Der findes et hav af flotte børnelamper, der udover at være flotte at kigge på, har nogle yderst praktiske og brugbare funktioner til dit barn.

Loftslamper
Til loftet er der flere muligheder, når det kommer til børnelamper. En traditionel løsning er at vælge en lampe med et motiv, som dit barn er særligt glad for. Det kan være en lampe med billeder af bestemte Disney figurer eller med billeder af yndlingsemnet som f.eks. pirater eller prinsesser. En anden mulighed er at vælge en lampe i en bestemt udformning. Det kunne f.eks. være en lampe formet som en flyvemaskine eller en sky. Som en bonus findes mange af denne type af lamper med sjove funktioner, der kun vil skabe yderligere glæde på børneværelset.

Væglamper
Med lamper på væggen er det nemmere at skabe lys i kroge og hjørner af værelset. Og dit barn vil elske at disse steder på værelset bliver indrettet som hyggelige og spændende hyggekroge med masser af puder og en let afskærmning. Fordelen ved mange væglamper er, at lysstyrken, og nogle gange farven på lyset, ofte kan justeres af barnet selv, så de kan bestemme om de vil lege at det er lyst eller mørkt – eller at legen måske inkluderer et spændende blåt lys. Ligesom til loftslamperne findes der et utal af væglamper i både sjove figurer og med populære motiver.

Sovelamper
Sovelampen er din nye bedste ven – i hvert fald hvis du vælger den rette. For har dit barn en anelse svært ved at falde i søvn, og kan han/hun ikke lide et fuldstændigt mørkt rum, så er en sovelampe et must. Udover at give et svagt lys, der gør det nemmere at falde i søvn for dit barn, så findes der sovelamper, som har nogle helt fantastiske funktioner. Eksempelvis kan nogle lamper både hjælpe til at berolige dit barn, men kan også fortælle, hvornår man skal op til en ny dag. Det gør hele humlen omkring sengetid og morgen en del lettere.

Du kan finde yderligere inspiration til børnelamper hos www.lite-house.dk.