Græskarsuppe med krydderier
Brug indmaden fra jeres græskarhoveder til at lave en super skøn suppe på. Her får du opskriften på græskarsuppe med appelsin og spidskommen ... uhm!
Det skal du bruge til 4 personer
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 spsk. olivenolie
- 1 hakket løg
- 600 g. græskar i tern
- 2 gulerødder i skiver
- 2/4 liter hønsebouillon
- 1/4 liter appelsinjuice
- salt og peber
- 1 dl. creme fraiche
Sådan gør du
Svits karry og spidskommen et kort øjeblik i olie.
Tilsæt løg, græskartern og gulerodsskiver og svits 5 min. ved middel varme.
Kom hønsebouillon ved og lad det koge i ca. 30 minutter til grøntsagerne er møre.
Blend suppen med appelsinjuice og smag tip med salt og peber.
Server suppen rygende varm med brød - evt. med smeltet ost - og cremefraiche på toppen - og til de modige - CHILIEDRYS!
Bon appetit!