Gode tips til indretning af børneværelset

Advertorial.

Læs med her og bliv klogere på, hvordan du skal indrette børneværelset til den lille ny. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan du vælger at sammensætte børneværelset.

Gå efter bløde og neutrale farver
I et børneværelse skal farverne være bløde og neutrale. Det handler nemlig om at skabe tryghed og ikke mindst rolige omgivelser for barnet. Når barnet så bliver ældre, kan du med fordel tage ham eller hende med på råd, når der skal findes nye farver. Jo ældre barnet bliver, jo mere vil han eller hun bestemme selv – også når det gælder farvevalg. Gå gerne også efter lys og lamper, som giver et roligt og blødt lys i rummet. Barnet kommer til at opholde sig meget på sit værelset, så det er vigtigt at lyset i rummet ikke irritere øjnene. Hos Sirius Home kan du finde et stort udvalg af flotte lys og lamper.

Gør det praktisk og rummeligt
Noget af det bedste du kan gøre for dig selv og dit barn er at lave værelset praktisk og rummeligt. Det skal være nemt at tilgå sengen, puslebordet og lignende. Derudover skal det være rummeligt med henblik på at skabe en masse plads til leg, legetøj osv.

Hvis du ikke har så mange kvadratmeter at gøre med, så er der ikke andet for end at indrette børneværelset så godt som du nu kan. Du kan også vælge at få professionel hjælp til indretningen. I det tilfælde er det værd at kontakte en boligstylist eller indretningsekspert.

Vælg børnemøbler af en høj kvalitet: De holder længere
Dette råd er meget vigtigt. Det kan i den grad anbefales at vælge børnemøbler af høj kvalitet. Grunden til skal findes i, at de først og fremmest holder længere. Derudover ser de tit og ofte også pænere ud. Holdbarheden er især vigtig, hvis du påtænker at skulle møblerne til et andet barn i fremtiden. Se stort udvalg af børnemøbler, ammepuder og andet boliginteriør til børn hos Cahetu.

TIP: Du kan altid sælge eller udleje dine børnemøbler, når du ikke har brug for dem mere. På den måde kan du få nogle af pengene tilbage som du i sin tid betalte for dem.