Fuldkorns tortilla-æg med svampe
Her får du opskriften på en sjov og anderledes måde at tilberede påskens æg.
Det skal du bruge
250 g svampe
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
4 tomater
4 stk. tortillas
Lidt olivenolie
12 skiver chorizopølse
4 æg
1 lille håndfuld bredbladet persille
Salt og peber
Sådan gør du
Rens svampene og skær dem i skiver. Varm olien på en pande, og rist svampene sammen med presset hvidløg ved god varme et par minutter. Tag svampene af panden. Skær tomaterne i skiver.
Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir. Pensl tortillaerne med lidt olivenolie.
Fordel svampe, tomater og chorizopølser på tortillaerne.
Slå æggene ud – et på hver tortilla – og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 8 minutter.
Skyl persillen og slyng den tør. Krydr tortillaerne med salt og peber og top med bredbladet persille.