Den gode barselsgave

Barselsbesøg skal helst være lig med en god barselsgave. Der er mange muligheder, så det kan være svært at vælge. Før du beslutter dig for, hvilken gave du skal købe, bør du undersøge de forskellige muligheder.

Hvis du er på bar bund og gerne vil være sikker på at forære noget, som kan bruges, så efterlys en ønskeliste. Det gør ikke spor, for nybagte forældre mangler altid noget til det nye familiemedlem.

Her er et par gode gaveidéer, du aldrig kan gå helt galt i byen med, hvis du skal på barselsbesøg. Vil du give en gave, der med garanti skaber glæde, kan du holde dig til nogle af de mere sikre gaveidéer

Klapvogn i høj kvalitet
Er du en af dem, som er tæt på den lille ny familie, og tillader budgettet det, kan du købe en klapvogn i høj kvalitet. (Vel at bemærke kun en god gaveidé, hvis de nybagte forældre ikke allerede har købt en klapvogn). Klapvogn fra Bugaboo er en super idé til en barselsgave, som modtageren med høj sandsynlighed vil blive lykkelig for at modtage. Bugaboo er en nemlig en anerkendt producent, der fremstiller både større og mindre klapvogne (til et eller to børn).

Børnebøger
Børnebøger kan man aldrig får nok af - det kan de fleste forældre nikke genkendende til. Børn elsker at kigge i bøger og få læst godnathistorier, og på den måde sikrer man barnet masser af kvalitetstid med mor eller far. Det kunne også være en bogpakke, som indeholder flere børnebøger. Der bliver hele tiden udgivet skønne børnebøger, det er bare om at besøge en boghandler for at blive inspireret.

Sengetøj
Ét sæt sengetøj er sjældent nok til babyer og børn, og derfor er det et oplagt valg. De fås i et hav af farver, mønstre og bløde, bløde kvaliteter til både drenge og piger. Også den økologiske slags.

Bamser
Det er de færreste børn, der kun ejer én bamse. Som barn er det hyggeligt at putte og lege med bamser – og helst mange af dem. Selvom barnet allerede har mange bamser, behøves det ikke at afholde dig fra at købe en bamse mere til samlingen. Der findes selvfølgelig nogle bamser, der er mere egnet til piger end drenge – og omvendt.

Lidt til den nybagte mor
Bliver man inviteret på barselsbesøg, så husk endelig at forkæle den nybagte mor også. Blomster er altid dejligt, men en lækker økologisk creme, til hænder, fødder eller kroppen er næsten endnu dejligere.