vitaminbombe - avocado og tomatsalsa
4. august 2010
Denne salsa er ikke bare fyldt med gode vitaminer til dig og din baby, den smager også fortræffeligt med et par skiver ristet brød som et godt mellemmåltid eller let frokost. Salsaens lidt stærke smag er også en god modvægt til den fade smag, man ofte kan have i munden, når man er gravid.
Det skal du bruge:
• 2 avocadoer
• 2 tomater
• ½ rødløg i fine tern
• 1 lille håndfuld bredbladet persille
• ½ lille rød chili
• 2-3 spsk olivenolie (sørg for at olien er af god kvalitet)
• Saft fra 2 limefrugter
• Salt og peber
Sådan gør du ...:
• Bland olie og limesaft i en skål.
• Skræl avocadoerne og skær dem i små tern. Kom dem ned i skålen.
• Skold tomaterne et par minutter i kogende vand.
• Pil skrællen af - del dem, fjern kernene og kasser dem.
• Hak tomaterne i små tern.
• Del chilien og fjern kerner og eventuelt den hvide hinde. Hak den meget fint.
• Hak løget og kom alle grøntsagerne ned i skålen.
• Lige inden retten skal spises, blandes den med blade af bredbladet persille.
Det skal du bruge:
• 2 avocadoer
• 2 tomater
• ½ rødløg i fine tern
• 1 lille håndfuld bredbladet persille
• ½ lille rød chili
• 2-3 spsk olivenolie (sørg for at olien er af god kvalitet)
• Saft fra 2 limefrugter
• Salt og peber
Sådan gør du ...:
• Bland olie og limesaft i en skål.
• Skræl avocadoerne og skær dem i små tern. Kom dem ned i skålen.
• Skold tomaterne et par minutter i kogende vand.
• Pil skrællen af - del dem, fjern kernene og kasser dem.
• Hak tomaterne i små tern.
• Del chilien og fjern kerner og eventuelt den hvide hinde. Hak den meget fint.
• Hak løget og kom alle grøntsagerne ned i skålen.
• Lige inden retten skal spises, blandes den med blade af bredbladet persille.