Når luften trænger til en hovedrengøring

Den mørke tid er lig med indendørs hygge. Her tænder vi stearinlys, drikker varm kakao og - hvis vi da er så heldige at eje en - tænder op i brændeovnen. Men de mange timer indendøre har også en bagside.Det er de færreste, der tænker over det, men luften i vores hjem er fyldt med partikler. Og desværre er det ikke kun støv, der gemmer sig i krogene. Netop stearinlysene, brændeovnen og en masse andet som nyanskaffede møbler og kæledyr bidrager med bittesmå usynlige partikler, der mænger sig med støvet. Og de kan ikke bare fjernes med en støvklud. Partiklerne er så lette, at de svæver rundt og bliver indåndet.

I værste fald kan det have konsekvenser for familiens sundhed. Langt de fleste mikropartikler er nemlig så små, at de ikke opfanges i det naturlige filter, vi har i vores lunger, men istedet kan passere hele vejen ned i lungerne. Her kan de lave ravage i form af øget risiko for lungesygdomme, astma og allergi.

Det er derfor en rigtig god idé nogle gange om dagen at åbne alle vinduer og bringe frisk luft ind i vores bolig. Men ikke engang den friske luft, vi lukker ind, er rigtig ren. Med luften kommer nemlig også bilos og anden luftforurening.

En ordentlig hovedrengøring af luften er derfor tiltrængt. Og nu er teknologien faktisk nået så vidt, at man med en lufterenser sluttet til stikkontakten kan fjerne kemikalier, baktusser og allergener fra den luft, vi går og indånder.

Lightair IonFlow 50 er en såkaldt ion-luftrenser, der sender negativt ladede ioner ud i lokalet. Ionerne tiltrækker de uønskede mikropartikler, der efterfølgende havner i en positivt ladet opsamler, der sidder i luftrenseren. Det efterlader luften i rummet frisk og fornyet.

IonFlow 50 er stilren, lydløs og billig i drift. Den bruger for kun 130 kroner strøm om året ved konstant brug. Se mere på Lightair.dk ->


Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
For at forhindre spam.