Forældre i nuet

Den amerikanske psykolog Shefali Tsabarys, der har en baggrund i Mindfulness, har skrevet en bog, der vender den klassiske forestilling om gode forældre på hovedet: Forældre behøver ikke at skulle kunne alt!
Bogen har forord af Dalai Lama, der fremhæver bogens fokus på medfølelse, og bogen er ligeledes kraftig rost af Oprah Winfrey, forfatter Eckhart Trolle m.fl.
At være den perfekte forældre er en illusion. Der findes ingen ideelle forældre og ingen idelle børn. Sådan indleder Shefalie Tsabary sin bog "Forældre i nuet - Sådan giver du dit barn mulighed for et autentisk, bevist og helhjertet liv".

Hun forklarer at bogens overordnede principper kan skabe forandringer både for den voksne og for barnet. Bestseller forfatter Eckhart Trolle kalder bogen for uvurderlig, fordi den viser, hvordan udfordringerne ved at være forældre kan blive en glimrende anledning til spirituel opvågning.

Bogen kommer rundt om hele barndommen - eksempelvis lyder det om gymnasieårene: "Nu kommer det vælgtende, alle de ting, vi aldrig troede, ville kunne ske for os: Vi oplever ydmygelse, skyld og harme, og vi går i forsvarsposition," skriver Shefali Tsabary. Hun forklarer videre, hvor vigtig tillid og accept er, når de unge "afprøver alverdesn fysiske og psykiske grænser"

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
For at forhindre spam.