Førstehjælp

Titel: Førstehjælp til børn og spædbørn
Forfatter: Læge Henrik Torup
Forlag: Politiken i samarbejde med Dansk Røde Kors

Førstehjælp til børn og spædbørn
Er du nogen gange usikker på hvad du skal gøre, når dit barn er kommet til skade? Ved du hvornår det er nødvendigt at tage på skadestuen eller hvornår du skal ringe 1-1-2? Er der noget man kan gøre for at forebygge at børnene kommer alvorlig til skade?

Nemt opslagsværk
Bogen Førstehjælp til børn og spædbørn gennemgår på en nem og overskuelig måde førstehjælpen til børn og spædbørn som er kommet til skade – både til alvorlige og mindre alvorlige ulykker. Bogen kan bruges som opslagsværk, når skaden er sket. Det fremgår ved hver skade, hvordan man bedst yder førstehjælp samt hvornår man skal søge lægehjælp og hvornår det er nødvendigt at ringe 1-1-2.
I bogen beskrives også nogle af de sygdomme som kræver førstehjælp, f.eks. feberkramper, astmaanfald og epilepsi. Bagerst i bogen er der et afsnit om forebyggelse, hvor der er forslag til hvordan man kan gøre hjemmet mere sikkert for børn samt gode råd om sikkerhed på legepladsen, i trafikken og ved vandet.

En bog for alle
Bogen henvender sig til alle der har legende børn omkring sig. Forældre, pædagoger, dagplejere og skolelærer vil kunne få glæde af at læse og slå op i bogen. Det vil også være den perfekte gave til bedsteforældrene, idet meget af førstehjælpen er ændret over den sidste årrække. Bogen er opdateret med den sidste nye viden inden for førstehjælp, og den følger de gældende europæiske retningslinjer inden for f.eks. genoplivning ved hjertestop.
 

Mere om: