Cookiepolitik

 

Når du besøger Familieguiden.dk og Barneguiden.dk indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på sitet og til at måle, hvor mange der besøger os, så vi kan dokumentere dette over forannoncører. Indsamlingen af oplysninger på Familieguiden.dk og Barneguiden.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. 

Vi registrerer automatisk login- og logud- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på vores sider. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail. 
Vi bruger også analyseværktøjet Google Analytics, der bistår med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden.

Vi indsamler indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies
Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
Du accepterer ovenstående persondata politik, når du besøger Familieguiden.dk og Barneguiden.dk og vores tilhørende hjemmesider.

LIDT OM COOKIES

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Hvis du ønsker at blokere eller slette for cookies, kan du her se, hvordan du gør: http://minecookies.org/cookiehandtering.

PRIVATLIVSPOLITIK

A. Personhenførbare oplysninger

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse mv.

Oplysningerne afgives aldrig til tredjepart.

B. Brug af personhenførbare oplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Derudover bruges oplysningerne til at få et større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

C. Persondataloven - kontakt

Virksomheden er underlagt persondataloven, hvilket betyder, at du som registreret altid har ret til at gøre indsigelse mod en behandling af dine oplysninger, at du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, og at du kan tilbagekalde et afgivet samtykke.

Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til: info@barneguiden.dk eller tlf. nr. 39 20 34 04. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

D. Beskyttelse af personoplysninger

De registrerede personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet, hvilket betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således i sidste ende dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Følg os