Banankage med ingefærglasur

Har du nogensinde smagt Emmerys banankage med ingefærglasur? Samspillet mellem banan og ingefær giver en forrygende smag til kagen, og opskriften her er til 2 kager, så du har rigeligt til både børn og voksne.

Det skal du bruge til 2 kager:
120 g marcipan
180 g groft rørsukker
160 g usaltet smør
3 store æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
2 spsk. kærnemælk
2 bananer, mosede smør til formene

Glasur:
100 g flormelis
10 g revet ingefær lidt vand

Drys:
Drys
50 g god mørk chokolade

Rør marcipan og rørsukker godt sammen med en håndmixer eller på en køkkenmaskine. Tilsæt smørret lidt efter lidt, og rør æggene i, et ad gangen. Sigt hvedemel, bagepulver og salt i, og vend det forsigtigt i mas- sen. Rør forsigtigt kærnemælken i, og kom til sidst de mosede bananer i.

Fordel massen i 2 runde smurte forme på ca. 20 cm i diameter. Bag kagerne ved 170 grader i 40-45 minutter. Lad kagerne køle helt af, inden du tager dem ud af formene.

Rør glasuren sammen, og fordel den med en paletkniv over de to kager. Riv til sidst chokoladen på et rivejern, og drys den over kagerne.

Opskriften er fra "Den økologiske Bager".