Ordentlig påklædning i efterårsferien

Efteråret er efterhånden godt i gang, og der kan pænt vinkes farvel til den sommer, som aldrig rigtig dukkede op i år, og begynde at forberede os på koldere tider. Der er dog rigtig mange skønne ting ved efteråret. Naturen bliver utrolig smuk, når bladene skifter farve, og det er da lidt hyggeligt, at danskerne har adopteret det amerikanske halloween. Desuden betyder efteråret også efterårsferie for alle børn og også for rigtig mange voksne, der ønsker at holde lidt fri sammen med ungerne. Flere og flere danskere tager da også på en rigtig ferie uden for hjemmet. Nogle til udlandet, mens andre griber også de muligheder, som der bliver tilbudt herhjemme i Danmark.

Sjov og spas
Når du vælger at holde ferie med dine børn, skal der selvfølgelig ske noget sjov og spas. Det kan blandt andet være en ferie et eller andet sted i Danmark. Hold jeres efterårsferie hos Dayz. Der findes utallige muligheder for gode ferier i det danske landskab, og derfor behøver du ikke at betale mange penge for at komme til udlandet en tur. Det er da også utrolig hyggeligt at nyde den danske natur, som den skifter fra det ene udtryk til det andet. Denne oplevelse går du lidt glip af, hvis du vælger at rejse til udlandet med dine børn. Der er desuden heller ikke nogen tvivl om, at hvis dine børn ikke har ramt teenageårene endnu, er de lige så glade for at bruge deres ferie i Danmark som i udlandet.

Det er en rigtig god ide at holde og tage på ferie med sine børn i efterårsferien. Alle familier har nemlig brug for noget kvalitetstid med hinanden, og det får man igennem sådan noget som ferier.

Husk det varme tøj
Efteråret er en kold tid, og denne årstid kræver derfor noget varmt tøj – også selvom det er ferie. Det gælder især for børnene, da de hurtigere bliver syge end voksne på grund af deres mindre hærdede immunsystem, der ikke har oplevet så meget sygdom.

Det kan ikke undgås, at I kommer til at bruge noget tid udenfor, og derfor er det meget vigtigt, at I har rigeligt med tøj med på turen. Det vil sige, at der skal tykke jakker til, ekstra strømper, hue, vanter og i værste tilfælde flyverdragter – det gælder i hvert fald for de små. Som voksen bestemmer du og din partner selvfølgelig selv, hvad I vil have på, og I kan da også holde til lidt mere kulde end børnene. De kommer også til at fryse, hvis du løber rundt og kommer til at svede, og så lige pludselig skal stå stille, hvis de ikke har rigeligt med tøj på.

Foruden det varme tøj skal du også sørge for det rigtige fodtøj. Efteråret kan byde på en del regn, og derfor er gummistøvler det mest oplagte fodtøj. Du kan både finde billige af slagsen, men du kan også finde mere moderigtige – og hermed dyrere – modeller. Her finder du udvalget af diverse gummistøvler til dine børn.