Ny, magisk feskov fra PLAYMOBIL

En fortryllet verden med feer, enhjørninger, tryllestøv og magiske evner er en eventyrlig drøm for mange børn. Nu lancerer PLAYMOBIL et helt nyt tema med feer, som børn kan fordybe sig selv og deres fantasi i.

I PLAYMOBILs nye fe-tema er det største legesæt en magisk feskov med mange små detaljer, som tager børnene med ind i den magiske verden, der er fuld af fantasi. Feerne bor i et med naturen og skovens mange dyr. De bor på blade og kan gynge i træerne, mens blomsterlanterner lyser i mørke. Feskovens tryllebindende verden lader børnene nemt udleve en masse små magiske historier.

Temaet indeholder 10 legesæt i forskellige størrelser, der alle tilbyder rig rolleleg og fordybelse. Udover feskoven er der et fortryllet feskib, som kan flyde i badekarret og sejle feerne ud i verden. Den venlige drage har slået sig ned i skoven sammen med sin baby, mens en fe-baby er kommet til verden i den lysende blomst i dalen. En enhjørning trækker feernes vogn gennem skoven. Selskab får den fra en farverig hest med en fortryllende fe på ryggen. Dertil er der fire små fepiger, som er venner med skovens søde dyr.

Temaet henvender sig til børn fra 4 år og kan findes online på www.playmobil.dk.

Følg os