Legetøjsbryllup til små romantikere

Nu lancerer PLAYMOBIL et romantisk legetema. De nye bryllupsprodukter emmer af kærlighed og lader små romantikere drømme sig ind i den store begivenhed, der er fyldt med fine kjoler, glade gæster, lykkelige nygifte og en flot fest fra vielsen til limousinekørsel og dans under åben himmel. Temaet indeholder tonsvis af detaljer, så børnene både kan kombinere egne oplevelser og fantasi i deres leg.

Den nye bryllupsserie lader børn fordybe sig i en romantisk verden med fest, kærlighed og glade minder. Legen hjælpes frem ved PLAYMOBILs kontinuerlige fokus på virkelighedstro detaljer. Det gælder alt fra make-up-stationen i brudebutikken til bryllupskagen med små figurer på toppen, lanternerne i det store træ og en bryllupsceremoni, hvor ringene ligger på en lille pude og fine blomster skaber smukke rammer.  Alt sammen inviterer børnene til timevis af leg, hvor de kan finde på forskellige rollelege og scenarier.

PLAYMOBIL Bryllup indeholder fem legesæt til priser fra 99 DKK. Temaet henvender sig til børn fra 4 år og kan findes online på www.playmobil.dk samt i udvalgte legetøjsforretninger. 

Følg os