Kylling i karry med æbler og ærter

En nem opskrift - lige til at gå til og med ingredienser, som børnenne elsker og til priser, hvor alle kan være med. Prøv at server denne lækre kylling i karry med æbler for familien.

DET SKAL DU BRUGE
- til 2 voksne & 2 børn

• 2 pk. med kyllingebryst (520 g)
• 1 spsk. rapsolie
• salt og peber
• 1 lille knold ingefær (30 g)
• 1½ spsk medium stærk karry
• 2-3 pastinakker (300 g)
• 2 æbler
• 2 spsk æbleeddike
• 3 spsk hvedemel
• 5 dl grøntsags- eller hønsebouillon
• 200 g ærter fra frost
• frisk koriander til drys

Tilbehør
• 300 g fuldkornsbulgur

SÅDAN GØR DU
• Skær kyllingen i tern. Varm en stegegryde op med rapsolie, og brun kyllingen heri. Krydr med salt og peber. Skræl imens ingefæren, og riv den fint, og kom den i stegegryden sammen med karry - lad krydderierne og kyllingen stege lidt sammen.
• Skræl pastinakkerne, og skær dem i små tern, og skær æblerne i både. Kom pastinakker og æbler ned i gryden til kyllingen, og lad dem stege med i et par min. Hæld æbleeddike ved, og lad det stege næsten væk. Drys mel ned i gryden, og lad det stege med i 2-3 min., og hæld så bouillon på retten. Lad retten simre i 20 min., til kyllingen er mør – tilsæt de frosne ærter de sidste 3 min. af tilberedningstiden.
• Kog imens bulguren, efter anvisningen på pakken.
• Server kyllingen i karry med bulgur og et drys frisk koriander.

TIP
Det smager dejligt at fiske ca. halvdelen af æblerne og pastinakkerne op af retten umiddelbart før, du tilsætter ærter, blende dem med en stavblender, og røre puréen tilbage i karrysaucen. Det både tykner og giver smag – og så kan man "snyde" lidt ekstra frugt og grønt i børnene.