Kør ræs med de nye racerbiler fra PLAYMOBIL

Tre nye racerbiler fra PLAYMOBIL er klar til at drøne ind på børneværelser landet over. De fjernstyrede racerbiler udfordrer koordinationsevnerne og lægger op til timevis af leg. Samtidig kan alle fartglade børn lege sig ind i en verden fyldt med høj fart og seje biler med stor motorkraft.

Med de nye RC Racers fra PLAYMOBIL kan børn leve sig ind i rollen som racerkører, når de skal styre bilen med den medfølgende fjernkontrol. Samtidig øves fingerfærdigheden, koordinationsevnen og koncentrationsevnen, når man skal styre bilen den rette vej mod målet. Med fjernkontrollen kan man styre bilens lyseffekter og dens hastighed, hvilket bidrager til at gøre legen endnu sjovere og mere autentisk.

Det nye tema fra PLAYMOBIL består af tre racerbiler, som sælges separat. Både den seje Turbo-racerbil, den klassiske old school-racerbil og den lynhurtige Raket-racerbil styres sikkert i mål af en PLAYMOBIL-figur, der er klar til at ræse rundt i børneværelset. Fælles for bilerne er, at de inviterer til mange timers fordybelse og koncentration, og de henvender sig til fartentusiaster fra 6 år. PLAYMOBIL RC-Racers kan findes online på www.playmobil.dk samt i legetøjsforretninger.

Følg os