Køb med rabatkoder

4 råd til livet med børn, der på lang sigt vil gavne økonomien.

1. Shop på nettet og anvend rabatkoder

I dag er der stort set ingen begrænsninger for, hvad man kan handle på nettet. Skal der købes barnevogn, børnetøj, bæresele eller blot bleer, så kan du ofte spare en hel del penge. Køber du ofte forbrugsvarer til dit barn online, så bør du naturligvis anvende en rabatkode. Du kan f.eks. søge efter en Milledille rabatkode, hvor der kan spares penge på tøj, legetøj og udstyr til dit barn. 

Forældre har det noget nemmere i dag, når det kommer sig til at købe varer til børnene, da der let og enkelt kan bestilles fra både telefonen, computer eller tablet. Der kan handles, når det passer ind i programmet. 

2. Deltag aktivt i deleøkonomien

Deleøkonomi er et begreb, der nu også fylder mere og mere i Danmark. Og der er også penge at spare, ved at deltage aktivt i deleøkonomien - . f.eks. kan man sagtens leje både børnetøj, legetøj og andre børnerelaterede forbrugsvarer via diverse services. Og samtidig skåner man også miljøet. 

3. Planlæg ferier i god tid - og udnyt de gratis oplevelser

Det kan hurtig blive en dyr fornøjelse at tage på ferie med børn, men planlægger man i god tid, kan man også få indraget de fornøjelser, som ikke koster noget: gratis udstillinger, koncerter og klatrepladser er blot nogle af de oplevelser, som man kan glæde børn med – uden at skulle have penge op af lommen.

4. Hold styr på dit budget

Lægger du et budget, skal du gøre dig nogle tanker om, hvor mange penge der skal gå til børnetøj, legetøj og udstyr hver måned. Overholder du det fastlagte budget, så vil du næppe ende i en situation, som du ikke kan overskue. Hvis du gerne vil ha´ hjælp til at lægge et budget, så er bankrådgiveren et godt sted at starte. 

Mere om: