Julens nemmeste lækkerier

Hjemmelavet juleknas er fantastisk. Dog er det ikke altid, vores dyrebare tid tillader de helt store udskejelser. Denne opskrift på rustik økochokolade er heldigvis både super nem og hurtig at lave.

Det skal du bruge
● 200 g Woodshade Organics hvid chokolade
● ¾ tsk finthakket økologisk citronskal
● ¼ tsk Urtekram Vaniljepulver
● 50 g Urtekram Usaltede pistacienødder
● 45 g Urtekram Søde tranebær

Sådan gør du
Chokoladen smeltes over et vandbad, og de øvrige ingredienser røres i. Herefter fordeles massen jævnt i en firkantet form eller boks beklædt med bagepapir.

En form på 13x13 cm. giver chokoladen en tykkelse på ca. 1,5 cm.

Læg låg (eller f.eks. husholdningsfilm) på, og stil chokoladen på køl, til den er størknet.

Chokoladen kan nu skæres i firkanter og serveres.

Alternativt kan du pakke den hele plade fint ind i cellofan og forære den som en lækker, hjemmegjort værtindegave.

De lækre ingredienser fra henholdsvis Urtekram.dk og Woodshade.dk kan bestilles via deres webshop.

 

Katrine Nielsen

Katrine Nielsen er journalist, blogger og mor til lille Bastian.

Katrine tester løbende produkter og skriver personlige anmeldelser til Barneguidens læsere, når hun altså ikke bager og laver mad og sørger for lækkerier til alle os andre på sin blog Katten & Sækken.