Hvornår kan børnene komme med på skiferie?

Advertorial

Børn skal ikke ha´ en bestemt alder, før de kan komme med på skiferie. Det er naturligvis forskelligt fra familie til familie, men det kræver egentlig blot en veludviklet balanceevne hos barnet og naturligvis: ordentligt påklædning såsom skijakker, skibukser såvel som noget skiudstyr der er nøje tilpasset barnets størrelse, hvad enten det er med ski eller snowboard

Og husk!: alle kan komme galt af sted, når de står på ski. Derfor er det en god idé er altid at booke skiskole til børnene på forhånd, så du er sikker på, at de får den nødvendige og professionelle introduktion til sporten. 

Køb skibeklædning der passer perfekt
Hvis du gerne vil have dit barn med på skiferie, så er det meget vigtigt, at du sørger for at købe noget skitøj, der rent faktisk passer, som det skal. Og du må endelig ikke gå på kompromis med udstyret, for det er nemlig meget vigtigt, at det hele spiller, som det skal.  Risikoen for at børnene kan komme galt afsted er større, hvis tøjet er for stort, så barnet kommer til at vælte i det eller hvis det er for småt, og barnet dermed kommer til at være begrænset af beklædningen. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad størrelse dit barn skal bruge i skibeklædning, så kan det være en god idé, at besøge en butik og prøve tøjet på. Man kommer langt med en god skijakke.

Husk at det er udmattende at stå på ski!
Så du må ikke forvente, at dit barn kan håndtere en hel dag på pisterne med det samme. Vær også indstillet på, at lave andre ting med børne, hvis I skal på skiferie.

Vigtigst af alt, så bare husk at nyde jeres tid sammen!

 

Mere om: