Gaveidé: Ny legetøjsserie tager børn med på skiferie

I PLAYMOBIL´s nye tema Vintersport, inviteres børn på timevis af skiløb på pister, måske formet af en dyne, og tanker om røde kinder, sneboldkampe og varm kakao efter god tid i sneen. Temaet indeholder massevis af detaljer, så børnene kan kombinere egne oplevelser med fantasi i legen om en skiferie hjemme på værelset.

Temaet indeholder ni forskellige legesæt, og prisen starter ved 30 kr.  for et legesæt med en professionel skiløber, hvor skisportsudstyr som carving-ski, stave og aftagelig hjelm, skibriller og handsker følger med figuren.

Det største produkt i temaet er Skihytten, der koster 488 kr. Her kan skiløberne nyde et hvil ude på terrassen eller indenfor ved brændeovnen. På førstesalen er der to sovepladser og et lille bad til dem, der ønsker at bo tæt på pisten. Med Skihytten følger også borde, liggestole, måltider og skiudstyr til de fem gæster. Andre produkter tæller Bil med tagboks, så familien kan komme afsted på skiferie. En Sneboldkamp, hvor børnene kan lege med snebolde og kælke. En Skiskole med instruktør i bjørnekostume, 2 elever og små forhindringer. En Snescooter, som tilpasser sig det terræn, figuren kører i. Serien har desuden diverse skisportsudøvere med forskellige typer ski og snowboard.

Temaet henvender sig til børn fra 4 år og kan findes online på www.playmobil.dk samt i større legetøjsforretninger. 

Følg os