Frugt- & bærgazpacho

Nyd sommerens frugt og bær i en lækker og læskende sommergazpacho.

Det skal du bruge til ca. 4-6 portioner
Ingredienser
• 1 dl Dansukker Glukosesirup
• 1 dl sukker
• 1 spsk. vaniljesukker
• 1 dl vand
• 2-3 kviste frisk mynte
• 250 g blåbær
• 125 g jordbær
• 250 g vandmelon, kernefri, i tern
• Isterninger

Pynt
• Blåbær, jordbær og melonstykker

Sådan gør du
• Kog sirup, vaniljesukker, vand og mynte op.
• Fjern myntekvistene.
• Blend bær og melonstykker, til massen er helt glat.
• Bland massen med sirupsblandingen, og stil den i køleskab i et par timer, gerne natten over.
• Læg isterningerne i portionsskåle, og si suppen over.
• Pynt med blåbær, skivede jordbær og melonstykker.

Mere om: