Fejr jul i udlandet sammen med dine børn

Er det længe siden du har været på ferie med din familie, er julen et oplagt tidspunkt at tage af sted på. Med en ferie kan I for alvor nyde hinandens selskab, og i juletiden bliver det hele bare meget hyggeligere.

Vær opmærksom på at booket din rejse i ordentlig tid. Julen er et populært tidspunkt at rejse på, og priserne for billetter i denne periode er derfor også en del dyrere end normalt.

Vil du gerne fejre jul i udlandet, er det derfor en god idé at planlægge og bookw i god tid. Priserne vil altid være højere i højtiden, men der er trods alt stadig penge at spare.

Køber du billetter og booker hotel kort tid før julen, eksempelvis et par uger før, skal du betale næsten dobbelt så meget, som hvis du er i god tid.

Finansier din jul
Vil I gerne afsted med børnene men føler ikke at der egentlig er råd, så kan man overveje, om det er en mulighed at finansiere feriee ved at låne pengene.

En mulighed er at låne penge online, men se jer godt for og undersøg, hvilke lånetyper der er bedst for netop dig og din familie. Du kan f.eks. besøge tjeck-laan.dk, som giver en oversigt over forskellige online lån.

Husk gaverne
Selvom I tager på udlandsrejse til jul, skal børnene selvfølgelig ikke undvære gaverne. Husk derfor at foretage alle indkøb til deres julegaver på forhånd, og pak dem ned i kufferten, så de stadig kan opleve glæden og spændingen ved at åbne gaver juleaften.

Og husk nu endelig hinanden. Skal du købe gave til din kvindelige partner, er en god gaveidé eksempelvis den fine kjole, som hun har kigget på til outfittet til nytår. Skal du købe gave til din mandlige partner, er en ny barbermaskine måske lige gaven – begge fylder ikke meget i kufferten, og viser, at du har tænkt på vedkommende.

Børnevenlige destinationer
Der er adskillige destinationer, der er oplagte som en skøn familie juleferie. En af dem er New York, hvor I helt sikkert vil opleve en magisk jul. Her vil I blive fortryllet af masser af julepynt,  eksempelvis det store juletræ ved Rockefeller centeret, men I kan også køre i hestevogn eller stå på skøjter i Central Park, og for alvor mærke den magiske jul, som vi alle kender så godt fra film.

I kan også overveje en lidt varmere jul på Gran Canaria. Her kan du og dine børn nyde dage på stranden, lave strandslotte og måske endda bade i det skønne vand.
De fleste hoteller på Gran Canaria afholder julefester, hvor hele familien er velkommen, og man kan endda deltage i julemiddag med andre hotelgæster.

Dine børn har dermed også mulighed for at få ferievenner, og skabe internationale relationer.

Glædelig jul !