Få bugt med tør og irriteret hud og hovedbund

Det kan være meget generende, når huden strammer og klør fordi den er tør. Det er særligt i de kolde måneder at vi er udsatte, men nogen oplever at det er ligeså slemt i sommerhalvåret. Den tørre hud kan skyldes mange ting, men tør hud er ikke noget, man behøver at finde sig i – for der er faktisk ret gode muligheder for at forebygge og behandle dette. Og det gælder både tør hud og tør hovedbund.

TØR HOVEDBUND

Når man lider af tør hovedbund og/eller skæl, skyldes det i langt de fleste tilfælde en gærsvamp, ved navnet Pityrosporum Ovale. Skæl er afskalning af døde hudceller fra hovedbunden. Og det er faktisk helt uskadeligt at have skæl, men derfor kan det godt være generende. De hvide flager falder ned på tøjet, og ofte betyder det også, at man lider af kløende hovedbund.

Den bedste metode til at behandle skæl er at vaske håret med en shampoo, der netop bekæmper gærsvampen og dermed også bekæmper din skællede hovedbund. Tea Tree Oil indeholder indholdsstoffer, der modvirker bakterier og kløe. Vælger du at bruge en shampoo med Tea Tree Oil, har du et meget effektivt middel mod skæl og irriteret hovedbund. For mere information kan du læse her: Sådan slipper du for tør hovedbund.

TØR HUD

Både kvinder og mænd, piger og drenge kan, uanset alder, få tør hud i kortere eller længere perioder. De fleste har sikkert oplevet at hænderne bliver tørre i de kolde vintermåneder hvor vejret er hårdt for huden. På samme måde kan læberne blive tørre, når det er vinter og bidende koldt udenfor.

En god og fugtgivende creme vil kunne løse problemet for de fleste, og det allerbedste er, hvis du så også husker at bruge cremen forebyggende, når huden igen er blevet blød og smidig. Læs gerne mere om, hvordan du behandler og forebygger tør hud her: sådan slipper du af med tør hud.

TEA TREE OIL HAR ANTISEPTISK VIRKNING

Måske har du allerede prøvet et utal af cremer og shampoo for at komme den tørre og irriterede hud og hovedbund til livs? Men har du også prøvet Australien Bodycare?

Deres produkter er baseret på Tea Tree Oil, som middel, der kan anvendes i ansigtet, på hele kroppen, i hovedbunden og i håret. De har siden 1992 været førende indenfor problemløsende hudpleje, og deres produktserie er til hele familien. Den forebygger og løser de mest almindelige hudpro­blemer – og er samtidig skånsom mod huden. Alle produkter bliver fremstillet med den højeste kvalitet af råvarer og doseret efter, hvilket problem de skal løse. I deres webshop kan du finde produkter til stort set alle behov i hudpleje.

Og deres hjemmeside byder også på gode råd og vejledning i form af simple guider til daglige rutiner.

Webshop: www.australian-bodycare.com