uge for uge kalender

Forfatter: Joan Tønder Grønning
Omfang: 120 sider i spiralryg
Forlag: TextExpressen

Kalenderen kan bestilles her >>

Uge-for-uge-kalender – til dig, der venter tvillinger beskriver på 120 sider detaljeret, hvad der sker med både den gravide og tvillingerne i livmoderen – uge for uge – i hele graviditeten

I kalenderen kan man læse om, hvor store tvillingerne er i hver eneste graviditetsuge, og hvilke organer der er udviklet. Rundt om i kalenderen viser fodaftryk, hvor store børnenes fødder er - og de vokser naturligvis i takt med, at børnene gør det samme.

I afsnittene om den tvillingegravide kan man læse om, hvad der sker i hendes krop, og man kan følge billeder af en tvillingemave, som den vokser uge for uge.

Der er også plads til at notere vigtige øjeblikke og personlige tanker samt indsætte mavebilleder eller scanningsfotos, så kalenderen kan blive en helt personlig mindebog – både for forældrene og for tvillingerne.

Kalenderen er en god anledning for hele familien til at følge med i alt det vidunderlige, der sker i den kommende tvillingemors mave.

Kvaliteten af det faglige indhold i uge-for-uge-kalenderen er sikret af kompetente fagfolk på tvillingeområdet som fx overlæge Kirsten Søgaard, jordemoder Lene Skou Jensen samt embryolog og læge John Chemnitz.