small world by marlip

Kender I fortællingen om, hvordan der kom stjerner på himlen? Et helt nyt bud på den historie gives af Peter Plys og hans ven Grisling på de nyeste SMALL WORLD tekstiler til babyværelset. Her dynevår 70 x 100 cm: 279,- kr..

Eksklusive livsstilskoncept relanceret
Det eksklusive livsstilskoncept til indretning af baby- og børneværelser, SMALL WORLD Disney, er blevet relanceret med stribevis af nyheder. En af de allersødeste er tekstildessinet SAILING POOH med broderede motiver af Peter Plys og Grisling på bl.a. sengetøj, sengerand, puslepude og kørepose samt på et fint, strikket tæppe. De tre forskellige motiver fortæller en sød, lille historie om, hvordan de to venner fra deres lille båd fisker stjernerne op af vandet, spreder dem på himlen og endelig falder i søvn i båden under stjernerne.

Sengetøjet og alt det andet til baby og junior er syet af den blødeste, bølgede bomuldsmetervare seersucker og fås i stribet lyseblå/hvid og lyserød/hvid med fine satinbånd og stjerner som pynt. Som alle andre SMALL WORLD tekstiler er det hele naturligvis produceret og testet i henhold til SMALL WORLDs krav om produktion uden brug af miljøskadelige stoffer.

I serien findes pudevår, puslepude, strikket tæppe, sengehimmel..

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 86 87 90 55 eller ved at klikke ind på
Følg os