Slikmuffins

Børn er erklærede dessertspisere og elsker glade, sjove og farverige desserter, hvor smagen ikke er for kompliceret, mens vi voksne ofte foretrækker ofte foretrækker det mere nuancerede og elegante..

Her følger en skøn og meget enkel opskrift ...

Herlige slikmuffins, 12 stk.

Det skal du bruge:
1 sigte, 1 skål, 12 engangs-papirmuffinforme, muffinforme til ovnen

Ingridienser: 5 dl mel, 1 tsk bagepulver, 200 g blødt smør (eller margarine, 1 1/2 dl flormelis, 6 æg, 1 dl mælk, 1 dl grofthakket flødechokolade. Pynt: 2 dl flormelis, ca. 1 tsk. kogende vand, slik f.eks. mini lakridskonfekt,
små stykker karamelstang og vingummibamser.

Sådan gør du:
1. Sæt ovnen på 175°C.
2. Sigt mel og bagepulver ned i en skål. Rør smør, flormelis, æg og mælk i blandingen. Vend grofthakket flødechokolade i muffindejen.
3. Sæt engangs papirmuffinformene ned i muffinformene til ovnen. Fyld hver papirmuffinform 3/4 op og bag muffins´ene gyldne i ovnen (ca. 35 minutter).
4. Tag papirmuffinformene fra og lad dem køle af.
5. Rør flormelis med kogende vand (altid meget lidt vand tilsat dråbevis i forhold til flormelis).
6. Kom glasur på muffinsene og pynt straks med små stykker slik, mens glasuren er våd.
7. Servér slikmuffinsene i deres papirforme.