Mors dag i Hollywood

Også i Hollywood bliver Mors dag fejret med manér. 3 kendte stjerner fortæller, hvordan de fejrer dagen, som stammer fra USA, helt tilbage fra 1872 ...


Foto: Getty Images

Reese Witherspoon udvidede sin familie med manden Jim Toth i 2012, hvor hun fik sit tredje barn, Tennessee James. Hun har to børn fra sit tidligere ægteskab med Ryan Phillippe - Ava på 15 og Deeacon på 11.
"Jeg tager hele familien med - inklusive vores mødre - i kirke og ud at spise brunch. Og måske ser vi så en film.


Foto: Getty Images

Scarlett Johansson blev mor til Rose 4. september 2014 med sin franske mand, Roman Duaric. Men der er hendes egen mor, Melanie Sloan, hun tænker på til Mors dag.
"Min mor har haft stor indflydelse på mig ved altid at være opmuntrende, når der var noget, jeg interesserede mig for. Det var derfor, jeg blev skuespiller."


Foto: Getty Images

Sofia Vergara, som mange genkender som Gloria i tv-serien "Modern Family", har sønnen Manolo Gozalez fra et tidligere ægteskab hjemme i Colombia.
"Vi elsker at gå ud til brunch og tilbringe dagen sammen" , siger 42-årige Sofia om mors dag. Hun var bare 19 år gammel, da hun blev gift, og 20, da hun fik sin søn.
"Vi har et godt forhold. Det er en af de bedste ting, der er sket for mig: At jeg fik min søn som meget ung. Det fjernede det pres, der ligger på mange af mine jævnaldrende veninder, som endnu ikke har fået børn. De er bekymrede. Den bekymring har jeg ikke haft. Når min søn har en kæreste, går vi på double date. Vi går ud og spiser, vi går på bar, på natklub og i biffen. Sydamerikanske børn er anderledes. De elsker at hænge ud med deres forælder.

Kilde: Her & Nu

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
For at forhindre spam.